Youngtimer Magazine Rally 2020

No items found.

Zondag 20 september jl. meegereden met de 2e editie van de Youngtimer Rally van het Youngtimer Magazine. De weergoden zijn ons deze dag supergoed gezind, het wordt een prachtige zomerse dag deze 3e zondag van september.

Aangekomen bij het ontmoetingspunt in Otterlo bij Otterlo Events, staan koffie en appelgebak klaar. Na de inschrijving en uitleg over de route vertrekken de auto’s om de minuut voor een prachtige route door het Gelderse landschap. Opstelling van de auto’s op 1.5 meter uit elkaar, conform RIVM richtlijnen……

De tocht voert ons over het mooie natuurgebied de hoge Veluwe, het Hollandse rivierenlandschap met 2 oversteken met de pond en vervolgens door het heuvelachtige gebied van de Posbank. Tijdens de rit nog een opdracht om een 8-tal karakteristieke (land)huizen te spotten aan de hand van foto’s. Onderweg een lekkere lunch in de open lucht en na afloop bij Otterlo Events een uitgebreid afsluitend buffet.

Wij hebben genoten, een prachtige dag! Dank en complimenten aan het team van Youngtimer Magazine voor de voortreffelijke organisatie van de dag!

Bijgaand een kleine sfeerimpressie.